Thuis

Shenzhen Yunbo Hardware And Plastic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Hardware van Shenzhenyunbo en Plastic Co., Ltd nadruk op flessen en kappenassessories verpakken het produceren meer dan 10 jaar! Het materiaal voor plastiek omvat: HDPE flessen, pp-flessen, HUISDIERENflessen, PS flessen ect, metaalmateriaal hoofdzakelijk voor Aluminiumflessen, blikblikken, aluminiumblikken en deksels ect. Productentoepassing wijd industrieel voor Voedsel, Drank, Kosmetische, Chemische en Zuivelproducten.

 

Onze productiebasis is in Shenzhen-stad van de provincie van Guangdong en kenmerkt een overzichtsfabriek die binnenshuis een gebied van 2000 vierkante meters behandelt.

 

 

Onze fabriek is uitgerust met geavanceerde injectie die machines, volledig automatische metalliseringslijnen, en een GMP verklaarde schone assemblageruimte verschuldigd zijn. Wij hebben ook technici die kunnen helpen de perfecte verpakkingsoptie voor u ontwerpen welke de beste die oplossing verstrekken zal op de vereisten van schoonheid en veiligheid wordt gebaseerd. Wij hebben verscheidene productreeksen: Plastiek en aluminiumkappen voor flessen, voedselbussen (het brede poeder van de mondvoeding cansiter), Kosmetische flessen (nevel pums en flessen), Drankflessen, Chemische flessen (oliebussen, detergent bussen, vloeistof bottls ect)

 

Sinds onze het oprichten, hebben wij altijd onze opdracht van het zijn een technologische leider terwijl het voorzien van klanten van uitstekende kwaliteit, redelijke prijzen, en betrouwbaarheid aangehangen. Wij hebben dit door „Waarborg Twee“ (produceer nooit een slecht product en verscheep nooit een slecht product) en „Drie“ nooit uit te voeren (de kwaliteit van het Waarborgproduct, waarborgt om door het contract, en de kwaliteitsdienst te verblijven) benadering gedaan die ervoor zorgt dat wij het beste zijn bij wat wij doen.

Wij taxeren hoogst onze klanten en zijn niet tevreden tot de verwachtingen van onze klanten worden overschreden.


De klanten zullen de dienst van wereldklasse, waarde gedreven deskundigheid, en superieure kwaliteitsproducten aan concurrerende prijzen ervaren die tot waarde en besparingen leiden.

 

China Shenzhen Yunbo Hardware And Plastic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Shenzhen Yunbo Hardware And Plastic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Shenzhen Yunbo Hardware And Plastic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Shenzhen Yunbo Hardware And Plastic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Hardware van Shenzhenyunbo en Plastic Co., Ltd nadruk op flessen en kappenassessories verpakken het produceren meer dan 10 jaar.

Sinds 1995 vestigden wij het kleine werkingsgebied van kappenreeks aluminiumkappen omvat, tinkappen en plastic kappen, nu groeien wij in grote rijpe fabriek om kappen te produceren en de flessen, concentreren zich op pakket, houden wij altijd inovation verbeterend onze producten om de nieuwe era en marktvraag te ontmoeten.

Shenzhen Yunbo Hardware And Plastic Co., Ltd. Shenzhen Yunbo Hardware And Plastic Co., Ltd. Shenzhen Yunbo Hardware And Plastic Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 200-500

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 70% - 80%